top of page
Beteendeutredning-for-hund-mark.webp

Beteendeutredning för hund

En beteendeutredning är till för dig som upplever att din hunds problematik är något mer omfattande och/eller komplext. Det kan till exempel handla om: en hund som har problem att åka bil, är stressad, har någon form av utfallsproblematik eller är rädd för människor/andra djur. 


Det som skiljer en beteendeutredning för hund från “vanlig” privatträning är att under en beteendeutredning går vi djupare in och analyserar din hunds beteenden för att förstå vad som ligger till grund för din hunds problematik. Vi tittar bland annat på er historik, hur ni lever idag, vad ni gör tillsammans och hur beteendeproblematiken tar sig uttryck.

Beteendeutredning: Om

Vad ingår i en beteendeutredning för hund?

I en beteendeutredning för hund ingår: 


- 3h träningsträff

Vi pratar igenom er situation och hur beteendeproblematiken ger sig uttryck. Detta följs sedan av praktisk träning anpassat efter dig och din hund.

- Analys (dokumentation)

Efter vårt möte får du en omfattande analys som tar upp de områden som berör din hund.


- Individanpassade övningar

I samband med analysen får du även dokumentation på de övningar vi gått igenom, de är anpassade efter dig och din hund. Du får detta som inspelat videomaterial och/eller beskrivet i text.

- 30 min uppföljning via videosamtal/telefon

Vi kollar av om allt gått som tänkt samt lägger upp en plan för er fortsatta träning.

Pris: 3 000:-

Vid hembesök: Milersättning om 30:-/mil tillkommer.

Beteendeutredning: Om

Sagt av tidigare kunder

Mikaela. S

Privatträning

Ninja har varit väldigt engagerad och pedagogisk samt varit mån om att träningen ska bli väldigt bra både för oss och vår hund. Vi har också känt ett stort förtroende för Ninja och hennes kunskap, vilket har gjort att vi känt oss väldigt trygga i träningen. Det har känts som att Ninja har förstått både oss och Viggo på ett bra sätt.

Fredrik. A

Privatträning

Jag tycker Ninja är duktig på att ta sig tid att se hur min hund beter sig i en vanlig miljö och hur han fungerar i vardagen. Hon visar ett engagemang för vår situation och förutom en del konkreta övningar så har hennes kunskaper hjälpt mig som hundägare till nya insikter. Det känns som att hon också anpassat träningen väl efter den nivå som passar oss bäst och följer upp utifrån de framsteg vi lyckats med under tidens gång.

Sofia. H

Privatträning

Ninja är lyhörd för både ägare och hund, och hon anpassar träningen väl efter hundens förutsättningar. Inget kändes omöjligt och vilken situation som än uppkom så hade Ninja en idé på lösning.

Beteendeutredning: Lista
bottom of page