Beteendeutredning för hund

Beteendeutredning-hund.webp

Utredning/konsultation

En beteendeutredning är för dig som upplever att din hunds problematik är något mer omfattande och/eller komplext. Det kan till exempel handla om: en hund som har problem att åka bil, är stressad, har någon form av utfallsproblematik eller är rädd för människor/andra djur.


Det som skiljer en beteendeutredning från “vanlig” privatträning är att under en beteendeutredning går vi djupare in och analyserar din hunds beteenden för att förstå vad som ligger till grund för din hunds problematik. Vi tittar bland annat på er historik, hur ni lever idag, vad ni gör tillsammans och hur beteendeproblematiken tar sig uttryck.

I en beteendeutredning ingår: 

- 3h träningsträff (intervju/diskussion samt praktisk träning).

- Dokumentation (analys).

- Videomaterial på de övningar vi går igenom.

- 30 min uppföljning via videosamtal/telefon.

Du bokar genom att skicka ett mail och berättar lite om er och hur du upplever din hunds problematik. Därefter återkommer jag till dig och vi kommer överens om en tid för att ses. Efter vår träff skriver jag ihop en analys av din hund som du får skickat till dig. Du får även en träningsplan som är helt individanpassad efter er.


Det finns möjligheter till hembesök, alternativt att vi ses hemma hos mig. Jag har tillgång till en stor inhägnad träningsplan mitt ute på landet.


Kostnad: 3000:-

Milersättning (vid hembesök): 30kr /mil med utgångspunkt från Skephult (Marks kommun).

 

Mikaela. S

Privatträning

Ninja har varit väldigt engagerad och pedagogisk samt varit mån om att träningen ska bli väldigt bra både för oss och vår hund. Vi har också känt ett stort förtroende för Ninja och hennes kunskap, vilket har gjort att vi känt oss väldigt trygga i träningen. Det har känts som att Ninja har förstått både oss och Viggo på ett bra sätt.

Fredrik. A

Privatträning

Jag tycker Ninja är duktig på att ta sig tid att se hur min hund beter sig i en vanlig miljö och hur han fungerar i vardagen. Hon visar ett engagemang för vår situation och förutom en del konkreta övningar så har hennes kunskaper hjälpt mig som hundägare till nya insikter. Det känns som att hon också anpassat träningen väl efter den nivå som passar oss bäst och följer upp utifrån de framsteg vi lyckats med under tidens gång.

Sofia. H

Privatträning

Ninja är lyhörd för både ägare och hund, och hon anpassar träningen väl efter hundens förutsättningar. Inget kändes omöjligt och vilken situation som än uppkom så hade Ninja en idé på lösning.