top of page
Hybris-barkborrehund.webp

Hybris

Mallerix Beat

Hybris är en Malinois på 2.5 år. En riktig arbetsmyra som är otroligt rolig att jobba med. Att springa är livet och på våra promenader är farten (förutom att få jobba då) det viktigaste. Hybris är en hund som behöver mycket variation, därför får hon följa med mig på diverse olika äventyr. Ett vanligt "gårdsliv" är tråkigt i längden, enligt henne.


Under sommaren 2022 gjorde vi vårt kvalitetssäkringsprov och är certifierat barkborresökekipage (nivå 3). Vår fokus i träningen hamnar därför mycket där. Utöver det tränar vi även Nose work samt mondioring.

Min hund: Om mig
Lura.webp

Lura

🌈 Till minne av Capa Tosta Amiata "Lura"

Lura var en American Staffordshire terrier tik. En riktigt rolig hund. Lura älskade att bada (oavsett om det är i en sjö, bäck eller vattenpöl). Redan som liten valp balanserade hon omkring likt en katt och hade ett stort behov av att använda kroppen i ALLT hon gjorde. Lura var en hund som trivdes bäst hemma på gården, att flänga hit och dit var ingenting för henne. Hon hade ett kontrollbehov som gjorde att vissa förändringar kunde bli lite besvärliga för henne. 


Tillsammans brukade vi gå personspår och träna nosaktivering som: specialsök i olika former (nose work, kong). Hon var även väldigt duktig på att hitta kantareller och älskade att vara ute i skogen. Vi körde även dragweight regelbundet i motionssyfte.

Min hund: Om mig
bottom of page