Nosaktivering (onlinekurs)

Onlinekurs - För dig som är nyfiken på nosaktivering

Tillsammans med mina kollegor på Hundvetare har vi fler hundkurser online, utbildningar och föreläsningar för dig och din hund. Vi jobbar ständigt på att ta fram nya kurser, utbildningar och föreläsningar och uppdaterar utbudet löpande.

Se hela utbudet hos Hundvetare

Nosaktivering är ju fantastiskt roligt! Något som både hundägare och hund brukar tycka. Därför är jag väldigt glad över att kunna presentera just denna kurs.  Anledningen till att jag tagit fram denna kurs är för att det är en aktiveringsform som går att variera i all oändlighet. Du kan skapa en ny situation för hunden så det blir fortsatt spännande och tillräckligt utmanande, även för den rutinerade hunden. 

I kursen jag tagit fram ligger stort fokus på hur du kan jobba med nosaktivering i kombination med bland annat problemlösning och där hunden också får använda sin kropp. Alla övningar som vi går igenom i kursen är övningar jag själv använder dagligen på mina hundar.

Varje avsnitt i kursen innehåller en teoridel, en steg-för-steg guide, beskrivande instruktionsfilmer samt felsökning - vanliga problem som kan dyka upp och vad du gör åt det.

I kursen ingår även individuell feedback.

Onlinekurs-i-Nosaktivering.png