Privatträning

För dig som vill få lite extra tid med en erfaren och engagerad hundinstruktör

Jag är verksam inom hela Sjuhärad och Göteborg. Bor du inte här, men är ändå nyfiken? Kontakta mig så skräddarsyr vi träning som passar just dig och din hund - online!

Jag hjälper bland annat dig som:

- Behöver få till bättre inkallning

- Tröttnat på att din hund drar i kopplet

- Har svårt att få till en balans i vardagen

- Inte ser ett naturligt "nästa steg" i er nuvarande träning

- Söker inspiration och verktyg för individanpassad aktivering

- Är nyfiken på någon form av specialsök/nosaktivering och vill lära dig mer

Pris: 600:-/h

Milersättning: 25 kr/mil med utgångspunkt från Skephult (Marks kommun).

Ramses.jpeg

Mikaela. S

Privatträning

Ninja har varit väldigt engagerad och pedagogisk samt varit mån om att träningen ska bli väldigt bra både för oss och vår hund. Vi har också känt ett stort förtroende för Ninja och hennes kunskap, vilket har gjort att vi känt oss väldigt trygga i träningen. Det har känts som att Ninja har förstått både oss och Viggo på ett bra sätt.

Fredrik. A

Privatträning

Jag tycker Ninja är duktig på att ta sig tid att se hur min hund beter sig i en vanlig miljö och hur han fungerar i vardagen. Hon visar ett engagemang för vår situation och förutom en del konkreta övningar så har hennes kunskaper hjälpt mig som hundägare till nya insikter. Det känns som att hon också anpassat träningen väl efter den nivå som passar oss bäst och följer upp utifrån de framsteg vi lyckats med under tidens gång.

Sofia. H

Privatträning

Ninja är lyhörd för både ägare och hund, och hon anpassar träningen väl efter hundens förutsättningar. Inget kändes omöjligt och vilken situation som än uppkom så hade Ninja en idé på lösning.