Privatträning / Konsultation

Privatträning - Fysisk träff

Hundträning-Borås.png

Ibland har vi svårt att se vart energin bör ligga i vår hundträning. Inte sällan kämpar vi med träningen på egen hand och vet inte riktigt hur vi ska ta steget vidare. 

Jag hjälper bland annat dig som:

- Behöver få till bättre inkallning

- Tröttnat på att din hund drar i kopplet

- Har svårt att få till en balans i vardagen eller i träning

- Inte ser ett naturligt "nästa steg" i er träning

- Vill ha ett individanpassat tränings-/aktiveringsschema

- Är nyfiken på någon form av specialsök/nosaktivering och vill lära dig mer

Pris: 600:-/timme (skriftlig sammanfattning efter vårt möte ingår)

Milersättning: 25 kr/mil med utgångspunkt från Skephult (Marks kommun).

Jag är verksam inom hela Sjuhärad och Göteborg. Bokning sker via mail

Onlinekonsultation

Telefonrådgivning-hund.jpg

För dig som hellre ses online erbjuder jag även konsultationer via Zoom.

Pris och upplägg: 600 kr/timme, sker via Zoom. Du bokar din tid genom att maila mig. Maila gärna information vad du behöver hjälp med och/eller videoklipp. Det ingår också en kort dokumentation med övningar samt att mötet spelas in. Du får tillgång till inspelningen efteråt via en länk.

 

Mikaela. S

Privatträning

Ninja har varit väldigt engagerad och pedagogisk samt varit mån om att träningen ska bli väldigt bra både för oss och vår hund. Vi har också känt ett stort förtroende för Ninja och hennes kunskap, vilket har gjort att vi känt oss väldigt trygga i träningen. Det har känts som att Ninja har förstått både oss och Viggo på ett bra sätt.

Fredrik. A

Privatträning

Jag tycker Ninja är duktig på att ta sig tid att se hur min hund beter sig i en vanlig miljö och hur han fungerar i vardagen. Hon visar ett engagemang för vår situation och förutom en del konkreta övningar så har hennes kunskaper hjälpt mig som hundägare till nya insikter. Det känns som att hon också anpassat träningen väl efter den nivå som passar oss bäst och följer upp utifrån de framsteg vi lyckats med under tidens gång.

Sofia. H

Privatträning

Ninja är lyhörd för både ägare och hund, och hon anpassar träningen väl efter hundens förutsättningar. Inget kändes omöjligt och vilken situation som än uppkom så hade Ninja en idé på lösning.